cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ


"Είναι πράγματι ένας χώρος ζεστός, όμορφος και πολύ φιλόξενος. Με τον Παναγιώτη και την Κατερίνα πλέον η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Μπορούμε και μοιραζόμαστε τις αδυναμίες μας, τα άγχη μας , τους φόβους μας και ότι άλλο έχει σχέση με τα παιδιά μου. Το προσωπικό του Κέντρου είναι άψογο, κάνουν εκπληκτική δουλειά! Νιώθουν τα παιδιά μου (και όλα τα παιδάκια) σαν δικά τους παιδιά. Και αυτό είναι εκπληκτικό! Γιατί έχουν να κάνουν με μικρές ευαίσθητες ψυχούλες. Μπράβο ! Συνεχίστε έτσι! "

Αγγελική Φρ.

 


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

ΜΑΙΡΗ Ν.

Όταν πρωτοεπισκέφθηκα το «τρόπος του λέγειν» ένιωθα άγχος και φόβο για το τι θα αντιμετωπίσω. Με τον καιρό κατάλαβα ότι είμαι πολύ τυχερή, γιατί και το παιδί μου έχει καταπληκτική εξέλιξη κι εγώ η ίδια έχω γίνει καλύτερη μητέρα. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για το καλό που μας έχετε κάνει. Σας νοιώθω οικογένεια και χαίρομαι που σας έχω γνωρίσει

Βάσω Σπ.

Είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον, το παιδί μου πάντα βγαίνει χαρούμενο και προοδεύει συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που ζούμε, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας

Μαίρη- Γιώργος Π.

«Τρόπος του λέγειν», ένα υπέροχο και φιλικό περιβάλλον,με αξιόλογους εκπαιδευτές και υπέροχους συνεργάτες. Ο κ. Παναγιώτης και η κ. Κατερίνα είναι δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά τους

Βασίλης- Δήμητρα Β.

Στην αρχή με δισταγμό ( Τρόπος του λέγειν)….. τώρα ερχόμαστε με χαρά και φεύγουμε χαρούμενοι αυτό λέει πολλά για μας, για σας, για όλους. Πραγματικά Ευχαριστώ!!!!

Δήμητρα Γ.

Το κέντρο λογοθεραπείας «Τρόπος του λέγειν» είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο κέντρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό του αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα με σεβασμό και ενδιαφέρον. Εντοπίζει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των παιδιών και των γονέων που το επισκέπτονται. Απλώνει το χέρι, ανοίγει την αγκαλιά και προσφέρει ουσιαστική και ανθρώπινη στήριξη σε κάθε δυσκολία.

Μαρία Κ.